High Quality Football Logos

Dette er stedet at være, hvis du er på udkig efter førsteklasses fodbold logoer! Glem alt om logo sider, der sigter mod at tilbyde dig tonsvis af logoer på bekostning af kvaliteten. Hvad du finder her er den ægte vare!
Uanset om du er en udgiver, webmaster, en regelmæssig fodbold fan eller måske noget helt andet – logoerne i vores samling altid dine behov. Skønheden i vores logo samling er, at alle logoer alle er skabt i vektorgrafik og dermed fuldt skalerbar, der sikrer højeste kvalitet i alle størrelser. Hvis du vil se den klare forskel mellem almindelig bitmap / raster logoer og vektoren logoer klik her.

For en kort introduktion til, hvordan at drage fuld fordel af de logoer, så tjek den “Sådan bruger …” sektion.

Samlingen tilbydes gratis og intet medlemskab er påkrævet! Vi har kun en lille efterspørgsel: give kreditter til os! Vi har brugt tusindvis af timer på at forske og skabe (aka vektorisering) de fleste af disse logoer (tidligere ikke tilgængelig i vektor), så vi ville sætte pris på, at de rette kreditter blev givet til os til gengæld. Vi mener ikke, det er for meget at bede om! Hvis du ikke ønsker at give kreditter ikke bruger vores logo samling som reference for dit projekt. En simpel tekst-link til www.HQFL.dk er tilstrækkelig, men du kan finde en lang række link knapper og bannere i vores link sektion inklusive den korrekte HTML-kode til at indsætte på din side.

Hvis du har kommentarer eller støder på problemer af nogen art, er du velkommen til at droppe os en e-mail. Undlad venligst at indsende tomme logo anmodninger eller bidrag uden at medtage store og detaljerede skabeloner (1000×1000 pixels) og dokumentation til den officielle status af dit logo (er).

Før du downloader nogen logoer fra denne hjemmeside, kan du læse vores ansvarsfraskrivelse.

Nyd …

Leave a Reply